Deep Purple in Rock 1968 - 2017 Legends of Rock Music

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(63)
Начална
Интересно
Биографии
Видео
За сайта
Статии
Членове
Албуми-Blackmore's Night
Албуми-Ian Gillan Band
Албуми-Whitesnake
Албуми-Rainbow
Албуми-Deep Purple
Галерия-Deep Purple
Новини
Анкети
Свали MP3
Свали Видео
Радио


Мой Снимки Връзки Свържи се с мен

Новини / Новини свързани с Deep Purple

Вземи в gLOG
01 Октомври 07, 14:01 / Автор: Gillan
Билетите за концерта на DEEP PURPLE са разпродадени, има шанс за втора дата
Точно един месец преди посещението на DEEP PURPLE в София на 1 ноември по случай първия рожден ден на радио "Z-Rock" идва новината, че билетите за събитието са напълно разпродадени.
" ще проведат анкета дали да бъде насрочена и втора дата за шоПървaоначПървоначално ценните хартийки бяха пуснати на цена от 30 лв., като бе обявено че тя ще е такава до 30 септември. Още на 11-и миналия месец, обаче, без предупреждение цената бе вдигната на 40 лв., като се планираше в навечерието на концерта да е 50 лв., но явно такива билети няма да има.
   Същевременно "Z-Rock" ще проведат анкета дали да бъде насрочена и втора дата за шоу на DEEP PURPLE и в зависимост от резултатие от нея ще бъде преговаряно за още един концерт, като вероятността да има такъв е "доста голяма".ално ценните хартийки бяха пуснати на цена от 30 лв., като бе обявено че тя ще е такава до 30 септември. Още на 11-и миналия месец, обаче, без предупреждение цената бе вдигната на 40 лв., като се планираше в навечерието на концерта да е 50 лв., но явно такива билети няма да има.
   Същевременно "Z-Rock" ще проведат анкета дали да бъде насрочена и втора дата за шоу на DEEP PURPLE и в зависимост от резултатие от нея ще бъде преговаряно за още един концерт, като вероятността да има такъв е "доста голяма".у на DEEP PURPLE и в зависимост от резултатие от нея ще бъде преговаряно за още един концерт, като вероятността да има такъв е "доста голяма".

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1598