Deep Purple in Rock 1968 - 2017 Legends of Rock Music

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(63)
Начална
Интересно
Биографии
Видео
За сайта
Статии
Членове
Албуми-Blackmore's Night
Албуми-Ian Gillan Band
Албуми-Whitesnake
Албуми-Rainbow
Албуми-Deep Purple
Галерия-Deep Purple
Новини
Анкети
Свали MP3
Свали Видео
Радио


Мой Снимки Връзки Свържи се с мен

Новини / Новини свързани с Deep Purple

Вземи в gLOG
01 Юни 07, 21:21 / Автор: Gillan
Звезди Керемидчиев нарисува с песен автобиографията на Ian Gillan
Вчера (30 май) в столичния клуб Backstage беше представена преведената на български език автобиография на вокалиста на легендарната рок банда Deep Purple Иън Гилън (Ian Gillan).

На българския пазар книгата "Ian Gillan - Автобиографията на вокалa на Deep Purple" излиза близо десет години след оригинала на английски език, който е публикуван през 1998 г., а по решение на издателство "Аddix" корицата на българската версия на автобиографията е сменена.


Милен Велков: "Смял съм се на глас, четейки книгата".

"Първоначално бях решил да издам някоя от автобиографиите на Deep Purple, но разбрах, че нито една от 3-4-те, които има, не е достатъчно пълна и затова реших да издам автобиографията на една от легендите в рок музиката - Иън Гилан. Искам да кажа, че корицата, която излезе от печат в България, е съвсем различна от тази в Англия. Почувствах, че може да се направи друга корица, която да бъде толкова силна, колкото оригиналната. Може да звучи нескромно, но мисля, че моята корица е доста по-стилна и доста по-добре стои от тази, която е в Британия", с тези думи посрещна гостите на промоцията графичният дизайнер на издателство "Аddix" Милен Велков.

Специално за Avtora.com Велков сподели, че през есента ще бъдат издадени още три заглавия, свързани с рок музиката, като обаче не сподели подробности около новите книги.


Звезди честичко си помагаше с "пищови" за текстовете на песните.


Представянето на автобиографията на Иън Гилън беше допълнено в музикален аспект от изпълненията на група Еридан с гост-вокалист Звезди Керемидчиев от Ахат.

Близо час музикантите изпълняваха парчета на Deep Purple от периода, в който вокалист на на рок-динозаврите е именно Гилън.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0874