Deep Purple in Rock 1968 - 2017 Legends of Rock Music

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(63)
Начална
Интересно
Биографии
Видео
За сайта
Статии
Членове
Албуми-Blackmore's Night
Албуми-Ian Gillan Band
Албуми-Whitesnake
Албуми-Rainbow
Албуми-Deep Purple
Галерия-Deep Purple
Новини
Анкети
Свали MP3
Свали Видео
Радио


Мой Снимки Връзки Свържи се с мен

Новини / Новини свързани с Deep Purple

Вземи в gLOG
11 Април 07, 12:59 / Автор: Gillan
Подробности за концерта на Blackmore's Night в НДК
Броени дни остават до концерта на Blackmore's Night в България. Зала 1 на НДК се оказа малка за многобройните фенове на Ричи Блекмор (Ritchie Blackmore) и неговата формация. Всички 4 000 билета за предстоящото шоу свършиха 2 седмици преди датата на концерта, съобщиха организаторете от СМЕ.

Поради големия интерес към събитието има вероятност в деня на концерта да бъдат пуснати ограничен брой билети за правостоящи за почитателите, които все още не са успели да се сдобият с ценните пропуски.

На концерта си в София на 17 април групата ще представи парчета от най-новия си албум “Village Lantern”, както и незабравими непреходни във времето хитове, превърнали се в запазена марка за легендарния китарист.

По настояване лично на Ричи Блекмор и Кендис Найт (Candice Night) първите три реда на зала 1 на НДК са запазени за най-запалените фенове на Blackmore's Night, които се появят на концерта облечени в автентични ренесансови костюми.

Виртуозният китарист е известен със своите странности. Апартаментът, в който ще бъде настанен в Кемпински Хотел Зографски задължително трябва да бъде в най-тихата част на хотела, максимално отдалечен от асансьори. Числото 13 категорично не трябва да присъства никъде – номер на самолетния полет, регистрационен номер на лимузината, която ще го закара до хотела, номер на стаята, броя на кърпите, чашите, салфетките, както и всякакви други принадлежности в апартамента.

Три дни преди гостуването си у нас Ричи Блекмор ще отпразнува рождения си ден заедно с любимата си Кендис в старинен замък в Дрезден, Германия. Това е любимото място на двойката, свързано с прекрасни спомени, което двамата посещават винаги, когато имат малко повече свободно време.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.3327