Deep Purple in Rock 1968 - 2017 Legends of Rock Music

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(63)
Начална
Интересно
Биографии
Видео
За сайта
Статии
Членове
Албуми-Blackmore's Night
Албуми-Ian Gillan Band
Албуми-Whitesnake
Албуми-Rainbow
Албуми-Deep Purple
Галерия-Deep Purple
Новини
Анкети
Свали MP3
Свали Видео
Радио


Мой Снимки Връзки Свържи се с мен

Новини / Новини свързани с Deep Purple

Вземи в gLOG
23 Ноември 06, 12:06 / Автор: Gillan
ИТАЛИАНЦИ ПРИЗНАХА БЕРКОВСКИ САЙТ ЗА ОФИЦИАЛЕН НА DEEP PURPLE за BG
Италианският сайт на Deep Purple www.deep-purple.it официално призна сайта http://www.deep-purple.dir.bg за официален за България. Той е изцяло поддържан от берковски фенове на групата и съществува от скоро. Подробности можете да научите от посочения адрес и в продължението на материала...
Сайтът е най- посещаваният за музика в България.Само за 2 месеца са го чели 90 хиляди посетители.Освен инфо на групата в него се съдържат музикални новини от жанровете Рок и Метъл както за България така и за Световната музикална сцена.В сайта ще намерите богата информация за всичко свързано с тази музика както и за действащите групи в нашия край.Негов модератор и председател на клуба на Deep Purple е Владимир Каменов Патров(Гилън)

 

След дълги комуникации между мен и Марко Анджело които е Модератор на италянският саит на групата и след дълги проверки и на базата на добрия дизаин и добрата подръжка саитат www.deep-purple.dir.bg официялно бе признат за официялен саит на групата за България.В наи скоро време в Италянския саит ще бъде поместен като рекламен линк www.deep-purple.dir.bg и ще има информация на Италянски за саита.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2097