Deep Purple in Rock 1968 - 2017 Legends of Rock Music

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(63)
Начална
Интересно
Биографии
Видео
За сайта
Статии
Членове
Албуми-Blackmore's Night
Албуми-Ian Gillan Band
Албуми-Whitesnake
Албуми-Rainbow
Албуми-Deep Purple
Галерия-Deep Purple
Новини
Анкети
Свали MP3
Свали Видео
Радио


Мой Снимки Връзки Свържи се с мен

Новини / Новини свързани с Deep Purple

Вземи в gLOG
29 Февруари 08, 17:47 / Автор: Gillan
Doogie White работи по самостоятелен албум
Вокалистът Doogie White (екс-Yngwie Malmsteen, екс-RAINBOW, CORNERSTONE и др.) съобщава, че работи по материала за първия си самостоятелен албум. Докато Ronnie James Dio е с HEAVEN AND HELL, Doogie си сътрудничи с китариста Craig Goldy, с когато има написани пет парчета. Останалите песни са създадени с помощта на Paul Logue от EDEN'S CURSE, като общият брой на композициите е 16. Всъщност, по предстоящата творба се работи още от есента на 2007 г., като ударните партии са вече записани.
В албума ще участва и следните музиканти: Pontus Norgren (TALISMAN, GREAT KING RAT), Rudy Sarzo (QUIET RIOT, DIO, OZZY OSBOURNE), Neil Murray (BLACK SABBATH, WHITESNAKE), Greg Smith, Patrik Johansson (YNGWIE MALMSTEEN), Derek Sherinian (DREAM THEATER, YNGWIE MALMSTEEN) и Walter Giardino (RATA BLANCA).
   Doogie White разкрива и че се е свързал с Ritchie Blackmore, за да го покани да гостува в някои песни и дори, евентуално, да реализират част от идеите си за неосъществения нов албум на RAINBOW след "Stranger In Us All".

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.079