Deep Purple in Rock 1968 - 2017 Legends of Rock Music

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(63)
Начална
Интересно
Биографии
Видео
За сайта
Статии
Членове
Албуми-Blackmore's Night
Албуми-Ian Gillan Band
Албуми-Whitesnake
Албуми-Rainbow
Албуми-Deep Purple
Галерия-Deep Purple
Новини
Анкети
Свали MP3
Свали Видео
Радио


Мой Снимки Връзки Свържи се с мен

Новини / Новини свързани с Deep Purple

Вземи в gLOG
22 Февруари 08, 16:01 / Автор: Gillan
Промо билетите за концерта на DEF LEPPARD и WHITESNAKE свършават за час
На страницата на "Ticketpro" - системата, продаваща билетите за концерта на DEF LEPPARD и WHITESNAKE на 4 юли в София (в рамките на "Arena Muzika 2008"), организиран от "Sofia Music Enterprises", може да се прочете следното:
"Истински рекорд в билетните продажби за концерта на британските рок великани DEF LEPPARD и WHITESNAKE беше реализиран тази сутрин! Всички 2000 билета на промоционална цена от 25 лева бяха разпродадени само един час след пускането им в касите на "Тикетпро"!"

   Явно големият брой концерти, насрочени за седмия месец на годината, не е причина да няма интерес към събитията, предвид легендарните имена, анонсирани до този момент.

 Свършиха промо-билетите за Whitesnake и Def Leppard                 
Мераклиите да присъстват на шоуто на британските рок величия в столицата ни все още имат възможност да си осигурят достъп срещу сумата от 30 до 50 лв. в мрежата на Тикетпро в цялата страна, обхващаша рекламните офиси на Вестникарска група България, веригата магазини "Пикадили", офисите на "Usit Colours", туристическа агенция "Евротурс", "Ориндж Център" и др. - същите места, предлагащи и безценните хартийки за концерта на Ministry на 12 юли...                            




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1089