Deep Purple in Rock 1968 - 2017 Legends of Rock Music

  [BG]   RU   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(63)
Начална
Интересно
Биографии
Видео
За сайта
Статии
Членове
Албуми-Blackmore's Night
Албуми-Ian Gillan Band
Албуми-Whitesnake
Албуми-Rainbow
Албуми-Deep Purple
Галерия-Deep Purple
Новини
Анкети
Свали MP3
Свали Видео
Радио


Мой Снимки Връзки Свържи се с мен

Новини / Новини свързани с Deep Purple

Вземи в gLOG
06 Февруари 08, 18:38 / Автор: Gillan
"Газпром" празнуват юбилей с DEEP PURPLE
Ройтерс" съобщава - на 11 февруари руския гигант "Газпром" ще отпразнува 15-годишния си юбилей с... DEEP PURPLE. Това е и любимата група на президента на компанията

Рокаджиите от легендарната група Deep Purple са се запътили към Москва, за да попеят на прощалното парти на сегашния президент на енергийния гигант „Газпром“ и бъдещ президент на Русия Дмитрий Медведев.

За Медведев се знае, че е фен на „дълбоко пурпурните“ британци, известни с хитове като "Smoke on the Water", „Speed King“ и „Child in Time“.

Шоуто ще бъде не къде да е, а в Кремъл, и по този начин ще се отбележи и 15-та годишнина от основаването на компанията "Газпром", е съобщил анонимен фирмен източник на агенция Ройтерс.

Руските медии напомнят, че през 2007 г. вицепремиерът и министър на отбраната Сергей Иванов и още 70 представители на едрия руски бизнес докараха Deep Purple в Москва за таен концерт пред елитна публика.

Очаква се президентът Путин също да присъства на скромното тържество, организирано на 11 февруари т.г. в чест на неговия наследник, въпреки че Владимир Владимирович обича повече патриотични руски песни.

Когато Медведев спечели президентските избори в Русия, неговото място, като президент на „Газпром“, ще бъде заето най-вероятно от настоящия премиер на страната Виктор Зубков.



Дмитрий Медведев,
(Една от водещите международни новини днес е кандидатурата на първия вицепремиер на Русия Дмитрий Медведев за поста президент на най-голямата държава в света. Той е подкрепен от четири партии, както и от настоящия държавен глава Владимир Путин, което прави вероятността да заеме поста доста голяма.
   Ето и интересната за нас част - Медведев е на 42 години и още от младежката си възраст, когато тези групи са били забранявани, а почитателите им - преследвани, е фен на банди като BLACK SABBATH, LED ZEPPELIN и DEEP PURPLE. В скорошни интервюта политикът разкрива музикалната си страст, споделяйки и че предпочита звука на плочите пред този на компактдисковете, както и че притежава голяма колекция от подобни редки и ценни издания.
)Kойто е сочен като почти сигурен следващ президент на Русия. Партито с участието на рок динозаврите ще бъде посетено и от настоящия държавен глава Владимир Путин.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.24